Over ons

Markerwaard

Brasserie Restaurant Markerwaard is sinds 1972 gehuisvest in een oud pakhuis aan de oude haven van Enkhuizen. Ingericht met vele maritieme attributen, schilderijen en scheepsmodellen waant u zich werkelijk in een museum. Vanuit ons restaurant heeft u een prachtig uitzicht op de Drommedaris en de haven. Bij ons kunt u borrelen, dineren of lunchen in een ongedwongen maritieme ambiance.

Het terras aan het water is zeker een bezoekje waard voor een smakelijke lunch, of voor een intiem diner op een zwoele zomeravond. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief! Of wordt vrienden op onze facebookpagina.

Diner bon: Leuk om te geven, lekker om te krijgen. Met een door uzelf te bepalen waarde.
Natuurlijk pakken wij de bon mooi voor u in.

Team

Leo en Desiree

Desiree en Leo Klaassen runnen sinds 1999 Brasserie Restaurant Markerwaard.
Desiree als telg uit een Horecafamilie heeft de leiding over de bediening. Gastvrijheid en service zijn voor ons net zo belangrijk als goed eten. Zij en haar team bezorgen u graag een plezieriger middag of avond waarin het u aan niets mag ontbreken. Leo Klaassen weet als zoon uit een Harderwijker vissersfamilie heel goed hoe hij een lekker visje moet klaarmaken. Zijn passie voor het bereiden van eerlijke en heerlijke gerechten is groot. Hij heeft de dagelijkse leiding in de keuken.

Vacatures Markerwaard

Vacatures

Regelmatig hebben wij vacatures voor keuken of bediening. Ook stageplaatsen zijn af en toe beschikbaar. Wij zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor de horeca. Sollicitaties voorzien van CV en motivatie mogen gestuurd worden naar info@restaurant-markerwaard.nl.